Laboratorium

Implant & Esthetic Center

Modern tandvård ställer höga krav på ett nära samarbete mellan tandläkare och tandtekniker för att nå ett ypperligt vårdresultat.

Vårt tandtekniska laboratorium levererar produkter med högsta kvalité till våra tandläkare. Våra tandläkare i sin tur erbjuder dig som patient dessa svensktillverkade tandtekniska produkter. Du kan förvänta dig att få starka och vackra tänder av oss.

Våra tandläkare arbetar med en etisk syn på tandvård i en varm och empatisk miljö. Vi samarbetar kring patientens önskemål. Det innebär när du får vård av din tandläkare får du automatisk tillgång till alla andra i kliniken, specialisttandläkare, tandtekniker och tandhygienist.

Vi arbetar lugnt och tryggt med dina tänder. Vi experimenterar inte med nya outforskade material och metoder. Vi experimenterar över huvud taget inte med din munhälsa. Inga billiga material, inga lågprisalternativ eller genvägar.

Vår filosofi är enkel, patienten står alltid i centrum.

Information för tandläkare
Implant & Esthetic Center har ett fullservice laboratorium som ligger i anslutning till kliniken. I laboratoriet arbetar våra erfarna och kompetenta tandtekniker med olika specialkompetenser för att motsvara patientens behov. De utför olika typer av tandtekniska arbeten som exempelvis kronor, broar, implantatkonstruktioner och proteser till våra tandläkare.

Då laboratoriet är anslutet till kliniken har vi möjlighet att erbjuda våra tandläkare och patienter en effektiv och unik service med hög kvalité och korta väntetider.

Det finns många skäl att beställa tandteknik av oss. Främst den höga kvalitén på våra produkter och korta väntetider Vi arbetar uteslutande med den senaste tekniken, de bästa materialen och de mest kunniga medarbetarna. Vi ställer lika höga krav på våra leverantörer som på oss själva.

Kontakta oss på 040-23 73 83 så berättar vi hur du kan göra ännu mer fördelaktiga beställningar.

 

 

Kontaktuppgifter

Vi finns på Baltzarsgatan 1

Tel: 040-23 73 83
E-post: mail@iecenter.se

Öppetider
Måndag – torsdag 09.00 – 17.00
Fredag: 09.00 – 15.00

Telefontider:
Måndag, tisdag och torsdag
08.30 – 16.30
Onsdag och fredag 08.30 – 14.00
Lunchstängt mellan 12.30 – 13.00

Kontakta oss på +46 23 73 83 eller mail@iecenter.se